Tara Tekavec, Tajra Zukanović in Peter Voušek – plesalci Plesne šole Kazina in učenci OŠ Vič – uspešni na Državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih 2016

Na Državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih 2016, ki te dni (od 18.6. do 26.6.2106) poteka v Medvodah, so uspešno nastopili tudi učenci vaše šole.

Tara Tekavec je skupaj s soplesalkami osvojila naslov državne prvakinje v kategoriji show dance formacije otroci (točka Zgodilo se je na morju, koreografija Mirjam Podobnik) in 3. mesto v kategoriji show male skupine otroci (točka Crash test dummies, koreografija Mirjam Podobnik).

Tajra Zukanović je osvojila kar dve srebrni medalji in 5. mesto. 2. mesto je osvojila skupaj s soplesalci v kategoriji modern formacije mladinci (točka Pac-man, koreografija Mitja Popovski) in v kategoriji modern male skupine mladinci (točka Frozen, koreografija Mitja Popovski), uspeh pa dopolnila še s 5. mestom, ki ga je osvojila kot solistka v kategoriji modern solo mladinke (koreografija Mitja Popovski).

Peter Voušek je osvojil 5. mesto kot solist v kategoriji show solo mladinci (koreografija Mirjam Podobnik).

Plesalcem in koreografoma iskreno čestitamo!

OŠ Vič

(Obiskano 384 krat, današnjih obiskov 1)