Tara Tekavec, Tajra Zukanović in Peter Voušek – plesalci Plesne šole Kazina in učenci OŠ Vič – uspešni na Državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih 2016

Na Državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih 2016, ki te dni (od 18.6. do 26.6.2106) poteka v Medvodah, so uspešno nastopili tudi učenci vaše šole.

Tara Tekavec je skupaj s soplesalkami osvojila naslov državne prvakinje v kategoriji show dance formacije otroci (točka Zgodilo se je na morju, koreografija Mirjam Podobnik) in 3. mesto v kategoriji show male skupine otroci (točka Crash test dummies, koreografija Mirjam Podobnik).

Tajra Zukanović je osvojila kar dve srebrni medalji in 5. mesto. 2. mesto je osvojila skupaj s soplesalci v kategoriji modern formacije mladinci (točka Pac-man, koreografija Mitja Popovski) in v kategoriji modern male skupine mladinci (točka Frozen, koreografija Mitja Popovski), uspeh pa dopolnila še s 5. mestom, ki ga je osvojila kot solistka v kategoriji modern solo mladinke (koreografija Mitja Popovski).

Peter Voušek je osvojil 5. mesto kot solist v kategoriji show solo mladinci (koreografija Mirjam Podobnik).

Plesalcem in koreografoma iskreno čestitamo!

OŠ Vič

Posreduj ...Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on Twitter
(Obiskano 285 krat, današnjih obiskov 1)