ZAKLJUČNA POHODA S PLANINSKIM KROŽKOM

Mlajši učenci so se v soboto že na vse zgodaj zjutraj odpravili na Bled. Po ne preveč težki poti, so se povzpeli na Stražo, od koder so opazovali čudovito mesto Bled, jezero in grad.

več...

TALENT OŠ VIČ

V torek, 11. 6. 2019, ob 17. uri je na OŠ Vič že devetič potekal izbor za TALENT OSNOVNE ŠOLE VIČ.

več...

URA ŠPORTA V 1.A

V petek so učenke in en učenec 9. A razreda pripravili učno uro s področja atletike za učence 1. A razreda.

več...

NAJ ŠPORTNI RAZRED

V četrtek smo z učenci 9. A razreda, ki je zmagal v tekmovanju za naj športni razred OŠ VIČ, preživeli noč v telovadnici.

več...

LOGIČNA POŠAST

V šolskem letu 2018/2019 se je matematičnega tekmovanja »Logična pošast« udeležilo 148 učencev od 1. do 9. razreda. Na šolskem tekmovanju so dosegli sledeče rezultate:

več...

ATLETSKI TROBOJ

V torek, 4. 6. 2019, je potekalo tekmovanje OŠ Ljubljane v atletskem troboju. Učenci so tekmovali v treh disciplinah, v teku na 60m, skoku v daljino in metu vortexa.

več...

DP V ATLETIKI

Na posamičnem državnem prvenstvu v atletiki so naši učenci dosegli izvrstne rezultate. Tekmovali so: Žiga Štravs, Janez Laznik, Kristina Rous, Eva Gajič, Brina Celini, Sandro Jeršin Tomasini in Sara Mia Belič. Štafeta deklet v teku 4 x 100 m je dosegla 3. mesto v...

več...

IGRAJ SE Z MANO

Učenci 4.d smo se odzvali povabilu Maja in obiskali mednarodni festival “Igraj se z mano”.

več...

SPET NOV REKORD

Danes, v četrtek, 30. 5. 2019 je Sandro Jeršin Tomasini na posamičnem področnem prvenstvu OŠ Ljubljane spet postavil nov državni rekord v skoku v višino za učence do U18, ki je sedaj 220 cm.

več...
Stran 1 od 2512345...1020...Zadnja »
(Obiskano 1,491 krat, današnjih obiskov 2)