Spoštovani starši!

Za nami je čudoviti smučarski teden. Vsi učenci ki so prispeli v Dom Videc so spoznavali lepote Pohorja in življenja v naravi. Dnevni urnik  je bil poln zanimivih vsebin tako da nam je vsak dan zelo hitro minil. Po preizkusu znanja smučanja, risanju zimskih motivov, predavanjih o spoznavanju smučarskih pravil, nočnih sprehodih, prikazovanju znanja ne samo na smučišču ampak tudi na vseh preostalih dejavnostih (učni listi, kviz, pospravljanje sob, vedenje na smučišču in v domu…) so se otroci vedno zelo trudili. Obenem pa so pokazali tudi veliko volje po druženju in osvajanju novih vsebin tako da so tudi njihovi vaditelji izrekali njihovemu delu same pohvale. Po prijetnem tednu polnih doživetij smo pripravili še zaključni večer kjer so učenci prejeli zaslužena priznanja in pripravili svoj program.

Za delo, trud in vedenje pa si vsi prav vsi zaslužijo pohvale. Hvala vam otroci za vrednote katere imate in nas vse bogatijo (spoštovanje, prijateljstvo, tovarištvo, delavnost, solidarnost in strpnost).

Z veseljem ugotavljamo da je šola v naravi uspela v popolnosti. Bi pa še kakšen dan ostali, a kaj ko so se pričele počitnice.

Naj vam bodo vsem tudi tako lepe kot je bil ta teden…

 

Danilo Lukner

(Obiskano 641 krat, današnjih obiskov 3)