VELIKI PREDINFORMATIVNI DAN JE PRED VRATI! – OLAJŠAJTE UČENCEM 8. IN 9. RAZREDA IZBIRO SREDNJE ŠOLE IN POKLICA! 

Informativa je največji in najpomembnejši dogodek izobraževanja in poklicev v Sloveniji. Potekal bo 20. in 21. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, točno 4 tedne pred uradnimi informativnimi dnevi. 

Že 14. Informativa bo učencem in dijakom na enem mestu predstavila ogromno svežih vsebin, koristnih za nadaljnjo izobraževalno in poklicno pot. 

Sejem predstavlja odlično priložnost, da vaši učenci na enem mestu spoznajo čimveč srednješolskih programov, dijaške domove, poklice, možnosti zaposlovanja ob končanem šolanju, ter se tako lažje odločijo, katere šole obiskati na uradnih informativnih dnevih in kam se na koncu tudi prijaviti.

PRIPELJITE UČENCE ZAKLJUČNIH RAZREDOV NA INFORMATIVO

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da svoj obisk Informative sporočite predhodno. V okviru samostojnega organiziranega ogleda se boste lahko udeležili različnih aktivnosti in predstavitev, ki jih pripravljamo skupaj s sodelujočimi partnerji prireditve. 

Za več informacij o Informativi smo na voljo prek spodnjih kontaktnih podatkov:Marša Tavčarmarsa.tavcar@informativa.si01 300 32 13

 

(Obiskano 133 krat, današnjih obiskov 1)