2. seja sveta staršev 2015/16

VABILO


Vabilo na 2. sejo sveta staršev

 

ZAPISNIK


Zapisnik 2.seje sveta staršev

 

GRADIVA


Poročilo staršev – članov Sveta šole

Poročilo o delu Upravnega odbora Šolskega sklada

Poročilo predsednice sveta staršev o delu med sejama

Poročilo ravnatelja o delu med sejama

Vprašanja in pobude staršev

Obvestilo za starše 1. triade

 

OŠ Vič sodeluje v projektu Erasmus+ Vsak otrok je umetnik.


Konec maja – od 29. 5. do 4. 6. bo naša šola gostila učitelje in učence iz naših partnerskih šol. Pričakujemo okoli 35 učencev in 18 učiteljev.

To bo kar velik organizacijski zalogaj, saj bodo učenci sodelovali pri pouku, tuji učitelji pa poučevali. Ob pouku bomo organizirali različne delavnice in obiske krajev povezanih s temo, ki jo bomo raziskovali – arhitekturo.

Nekateri učenci bodo bivali pri družinah, nekateri v hotelu /hostlu, vsi pa se bodo tudi ob popoldnevih družili s svojimi vrstniki pri njihovih družinah.

Prosim starše, da razmislite, kdo bi bil pripravljen namestiti za en teden tujega otroka ali pa otroka gostiti ob popoldnevih (3 popoldneve med tednom).  O tem spegovorite na roditeljskih sestankih z drugimi starši. Starost otrok, ki bodo prišli, je od 10 do 14 let, prihajajo iz Turčije, Bolgarije in Madžarske, Poljske in Francije.

V kolikor imate starši kakršno koli možnost za donacijo – tako denarnih kot drugih materialnih sredstev, ki jih lahko uporabimo pri našem projektu – blago, lepilni trakovi in druga lepila, stiropor, les, papir, karton, vas prosim, če nam to podarite.

Z zbranimi denarnimi sredstvi bomo lahko jeseni 2016 peljali naše učence na Poljsko. Nekaj sredstev pa bi  namenili  izvedbi arhitekturnih delavnic. Če bi bil kdo od staršev pripravljen še kako drugače pomagati, je srčno dobrodošel.

Vsi starši, ki bi nam pomagali z različnimi donacijami, se lahko obrnejo direktno na učiteljico Marjo Panker, da se dogovorimo o podrobnostih: marja.panker@osvic.si.

V priponki je nekaj informacij o našem projektu, na šolski spletni strani pod logotipom projekta pa so zbrani naši dosedanji »podvigi«.

Učiteljica in koordinatorica projekta,

Marja Panker

 

 

 

 

Nazaj

 

(Obiskano 50 krat, današnjih obiskov 1)