Udeležba na 60. Pohodu ob žici je tudi to leto bila množično obiskana. Prvošolci naše šole so svoj pohod opravili v četrtek, v petek so se jim pridružili vsi ostali učenci, v soboto pa so svoje tekaške sposobnosti in v prijetnem druženju pokazali učenci s tekom  trojk. Posamezniki so prav tako dokazali, da jim pot okoli, nekoč z žico obdane Ljubljane, ne predstavlja nepremagljiv cilj in prehodili 35 km.

Tek trojk je potekal na 3 km dolgi progi, v enotni osnovnošolski kategoriji, pomembno pa je, da so se sotekmovalci bodrili na poti in skupno pritekli do cilja.

Najhitrejša trojka pri fantih je osvojila 13. mesto, v sestavi bratov Lavrič Pregelj Yazbeck Žan in Philip ter Pančur, 19. mesto je osvojila trojka Lipoglavšek, Možina in Starec Oman, 21. mesto Jovanović, Kovačič in Jurca ter 25. mesto Sraka, Erjavec in Tešović. Vseh udeleženih trojk je bilo 108.

Udeležba pri dekletih je bila še številčnejša, saj je teklo 129 trojk, naša najhitrejša trojka je osvojila 18. mesto  v sestavi Mandič, Logar in Palčič, 27. mesto je osvojila trojka Pavlič Špela, Gajič in Šemrov, ter 42. mesto Štravs, Belič in Marinko.

Vsem udeleženim učencem iskreno čestitamo,

Nada Bambič

Povezava do rezultatov teka trojk:

http://www.pohod.si/Rezultati.aspx

(Obiskano 42 krat, današnjih obiskov 1)