V ponedeljek, 12. junija, smo na šoli organizirali že drugi kolesarski izlet za učence od 7. do 9. razreda. Pridružile so se nam še tri dijakinje, bivše učenke naše šole.

Pot nas je znova vodila iz Planice, skozi Kranjsko Goro do Mojstrane, kjer smo zavili proti Radovni in premagali nekajkilometrski klanec. Nato smo se spustili po dolini reke Radovne in se ustavili v osrčju doline pri manjšem jezercu Kreda. Tam smo se spočili in nekateri so si privoščili tudi kopanje v jezeru. Sledil je le še spust skozi Zgornje Gorje proti Bledu. Čudovit sončen dan, poln neverjetnih razgledov se je zaključil na Bledu, kjer smo se okrepčali in se podali proti Ljubljani.

Izlet je organiziral in vodil učitelj Aleš Letonja. Spremstvo z avtomobilom, servisno podporo in oskrbo s posladki ob poti, predvsem pa veliko moralne podpore nam je nudil g. Matej Resnik, za kar sem mu prisrčno zahvaljujemo. Učitelji Aleš, Benjamin, Nada, Barbara in Sonja, ki smo spremljali učence, izrekamo veliko pohvalo vsem udeležencem izleta za pogum, izkazano vztrajnost in disciplinirano vožnjo.

Sonja Pleško, učiteljica RP

Aleš Letonja, prof. športa

(Obiskano 433 krat, današnjih obiskov 1)