V toplem popoldnevu smo se v torek, 17. 10. 2017, v Tivoliju udeležili Jesenskega krosa ljubljanskih osnovnih šol. Športna sreča nam tokrat ni bila najbolj naklonjena, saj med mlajšimi učenci nismo osvojili nobene medalje, dosegli pa smo kar 17 uvrstitev med prvih 10 mest. Morda tiči razlog za slabše dosežke tudi v gradbenih posegih na naši šoli, kateri nas trenutno ovirajo pri gibanju in nabiranju atletske vzdržljivosti na domačem športnem igrišču. Učenci so kljub vsemu pokazali dobro voljo in športno predanost vse do cilja in verjamemo, da bodo dobro izkoristili naslednjo priložnost na spomladanskem krosu.

Dobitniki medalj med starejšimi učenci so Kaja Mele (9.d) – 1. mesto, Špela Logar (9.b) – 3. mesto in Jaka Kračman (8.d) – 2. mesto.

Kljub na videz nekoliko slabšim posamičnim rezultatom, pa so naše učenke kot tudi učenci osvojili 1. mesto med ekipami v popoldanskem delu tekmovanja. Prav tako pa je bila na tokratnem jesenskem krosu Osnovna šola Vič najuspešnejša šola med vsemi ljubljanskimi osnovnimi šolami!

 

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo!

Prilagamo rezultate krosa:

http://remote.timingljubljana.si/timing/baze2013/20171017%20-%20kros%20B.pdf

 

Nada Bambič, prof. športa

(Obiskano 388 krat, današnjih obiskov 3)