Spoštovani starši!

Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 5. 11. 2020 sprejela sklep, s katerim je za 7 dni podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolski zavodih (Uradni list RS, št 152/20).

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

Zagotavljanje toplega obroka

OŠ Vič obvešča vse starše učencev, da bo šola zagotovila od naslednjega tedna dalje topel obrok za vse tiste učence, za katere je v času zaostrenih epidemioloških razmer organizirano šolanje na daljavo in tak obrok potrebujejo.

Brezplačni obrok pripada vsem tistim učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 eur ( za vse tiste učence, ki imajo pravico do subvencije kosila).  Brezplačni topel obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

Prav tako bomo na OŠ Vič zagotovili topel obrok vsem ostalim učencem, katere bodo starši prijavili na kosilo. Vaše prijave bodo upoštevane za teden od ponedeljka, 9. 11. 2020 do petka, 13. 11. 2020, in ne za vsak posamezni dan.

Starši učence lahko prijavite  na e-naslov:  kuhinja.osvic@guest.arnes.si, najkasneje do nedelje, 8.11.2020, do 13:00 ure.

Učenci, oziroma njihovi starši, kosilo prevzamejo na šoli na Abramovi ulici 26, pri rolo vratih (dostava v kuhinjo), vsak dan od 12.30 do 14.00 v svojo menažno posodo, ki jo prinesejo s seboj, ob upoštevanju vseh veljavnih priporočil NIJZ za osebni prevzem hrane.

Ostanimo zdravi!

Sašo Vlah, ravnatelj

(Obiskano 209 krat, današnjih obiskov 1)