Dragi učenke in učenci, spoštovani starši, skrbniki!

Z veseljem vas obveščam, da se v ponedeljek, 15. 2. 2021, v šolo vrnejo vsi učenci od 1. do 9. razreda. Prosim, da se v šolo vrnejo le zdravi učenci. Pouk se bo izvajal v matičnih učilnicah, pouk v manjših učnih skupinah pa se začasno ne izvaja. Pouk športa se izvaja znotraj istega oddelka, pouk obveznih in neobveznih izbirnih predmetov se začasno izvaja na daljavo. Ocenjevanja znanja za učence od 4. do 9. razreda v naslednjem tednu ne bo.

Dnevi dejavnosti se izvedejo na šoli v okviru matičnega oddelka, šola v naravi, plavalni tečaj, kolesarski izpit – praktični del in ekskurzije se trenutno ne izvajajo.
Šolska prehrana je zagotovljena, v primeru odjave obrokov, starši to sporočite na e-naslov: kuhinja.osvic@guest.arnes.si ali na telefonsko številko 01/256 61 81.
Jutranje varstvo poteka od 6.00 do 7.45, šolski avtobus vozi po ustaljenem voznem redu.

Na šoli se bo za učence 4. in 5. razreda organiziralo samo nujno podaljšano bivane. Starše učencev 4. in 5. razreda, ki potrebujejo nujno podaljšano bivanje prosim, da to sporočijo razredničarkam do sobote, 13. 2. 2021, do 18.00.

Učenci od 6. do 9. razreda imajo v ponedeljek prvo šolsko uro razredno uro, za vse druge oddelke od 1. do 9. razreda pouk poteka po urniku, ki je objavljen na šolski spletni strani.

O vseh morebitnih ostalih spremembah, boste pravočasno obveščeni.

PROSIM, DA UČENCI PRINESEJO SVOJE OBRAZNE MASKE.
OSTANIMO ZDRAVI!!!

Veselim se srečanja z vašimi otroki – našimi učenci.

 

Sašo Vlah, ravnatelj

(Obiskano 468 krat, današnjih obiskov 1)